PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament engega un concurs urbanístic per millorar l’espai urbà de Can Feu i Gràcia

Compta amb un pressupost de gairebé 130.000 euros i un termini de 12 mesos d’execució L’Ajuntament engega un concurs urbanístic per millorar l’espai urbà de Can Feu i Gràcia

L’Ajuntament convoca de nou aquest concurs de projectes per l’àmbit de Can Feu Gràcia atès que l’anterior concurs va ser anul·lat pel Tribunal Català de Contractes  a causa del recurs que va presentar un dels participants.

Es tracta d’un concurs a dues fases amb intervenció de jurat on podran participar equips amb proposta idea o currículum. Com a criteris de valoració les propostes hauran de trobar l’equilibri entre la qualitat de l’ordenació paisatgística i arquitectònica amb criteris de millora de la infraestructura verda, la biodiversitat, la mobilitat sostenible, la sostenibilitat i el programa funcional d’usos.

L’objectiu d’aquesta obra és construir un continu de recorreguts d'espais verds des del bosc de Can Feu fins a enllaçar amb el centre de Sabadell. També, i en sentit nord-sud i a través de l'eix rambla d'Ibèria - ronda de Ponent, es vol establir un continu verd amb el parc de Catalunya fins a la part nord del riu Ripoll. Amb aquesta obra es pretén fer una transformació innovadora i una posada en valor del sector de Can Feu i Gràcia, com també crear una xarxa d'espais verds que connectin diversos teixits urbans per tal de fomentar la cohesió social.

El nou concurs ha incorporat modificacions rellevants en respecte a l’anterior. Per una banda s’hi ha afegit l’estudi de l’àmbit del sector dels Planetes, per tal de buscar millores pel que fa a l’ordenació de l’espai públic i als accessos al barri. I per altra banda, l’encàrrec inclou estudi de Mobilitat sostenible de l’àmbit dels sector del concurs, per tal de trobar solucions als problemes actuals.