PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Junta de Govern aprova projectes de ciutat per valor de més de 2,7 milions d’euros

Les obres de la fase 1 del Parc del Nord i l’aprovació inicial del Pla de millora urbana de La Roureda reben llum verda a la Junta de Govern La Junta de Govern aprova projectes de ciutat per valor de més de 2,7 milions d’euros

Aquest projecte, cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER, forma part dels projectes EDUSI i té un cost de 2,2 milions d’euros. Es preveu que les obres comencin aquesra propera tardor i tinguin una durada d’un any aproximadament.

També en destaca l’aprovació inicial del Pla de millora urbana de La Roureda, que ordena més de 30.000 m2 de sòl a l'entorn dels carrers de Costabona i d'Àger, al nord de Sabadell. Aquest procediment és un avanç important per a la futura construcció d’habitatges protegits i de nous espais verds, amb 1,28 hectàrees de parcs i jardins.

Les actuacions permetran la construcció de 99 habitatges per a gent gran i 50 pisos més de lloguer protegit, espais per a entitats i activitats veïnals, nous parcs infantils i 150 places més d’aparcament subterrani de lloguer, un cop finalitzades les obres. Està previst que les obres puguin començar el 2023.

La Junta també ha aprovat el plec de clàusules i l’expedient de contractació de les obres per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Sant Oleguer i dels camps de futbol del recinte esportiu de Merinals. Els treballs tindran un pressupost global de licitació de 419.687,65 euros i un termini d’execució de 45 dies per al camp de Sant Oleguer i de dos mesos per al d’Arraona-Merinals. Es preveu finalitzar les obres dins d’aquest any.

I un altre dels punts destacats de la Junta de Govern d’avui és l’aprovació del plec de clàusules per a la instal·lació de dues estacions de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a l’avinguda de Prat de la Riba i de dues estacions de recàrrega semi ràpida al carrer d’Alguersuari i Pascual. El pressupost global de licitació de les obres és de 161.419,28 euros.