PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Inscripció oberta a la jornada “Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d’innovació”

El 15 de juliol tindrà lloc aquesta sessió telemàtica en el marc del projecte ININVALLÈS Inscripció oberta a la jornada “Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d’innovació”

La jornada anirà a càrrec de Xavier Vallvé, cap de l’Oficina de Valorització i Patents de la Universitat Autònoma de Barcelona, i comptarà amb un cas pràctic de l’ús de l’eina i un espai obert de preguntes. L’activitat està vinculada a l’operació que executa la Universitat Autònoma per crear un Observatori d’intel·ligència competitiva: tecnologies i les tendències socials per a les empreses per mantenir-se informades de l'evolució del sector i de la competència. D'aquesta manera, les empreses disposaran d'una eina personalitzable, que els hi permeti rebre informació ajustada al seu perfil, de forma automàtica, i finalment poder utilitzar aquesta informació.

Les persones interessades en inscriure’s a la sessió del 15 de juliol ho poden fer per mitjà del web ININVALLES . Aquesta és una aposta conjunta entre els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, FUNDIT, la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona per marcar una estratègia de futur basada en el potencial de la zona respecte el disseny i la innovació aplicats als sistemes industrials.

 

ININVALLÈS

La Generalitat de Catalunya va considerar l’any 2018 aquest projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) mereixedor del cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. El cost total del Projecte és de gairebé 3,3M€ i rep una subvenció d’1,6M€ d’Europa  per desenvolupar diferents operacions.

L’Ajuntament de Sabadell és l’entitat coordinadora del pla i vetlla per enfortir i cohesionar els actius existents en aquest àmbit d’especialització i fer el  seguiment de l’execució i compliment dels compromisos de totes les entitats. A més de l’operació que executa la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) és la responsable de l’operació “Tecnodisseny: club de talent i innovació”.  Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té com a encàrrec ”L’Impuls de l’economia circular als sistemes industrials” i la Corporació Sanitària del Parc Taulí desenvolupa l’operació “El disseny i la innovació industrials al servei de l’envelliment actiu al Vallès”.