PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Continuen les gestions administratives per a la construcció del nou centre de serveis socials

Continuen les gestions administratives per a la construcció del nou centre de serveis socials

Segueix endavant així el procés per a definir una nova tipologia de centre per als Serveis Socials, un estil d’equipaments en els quals es primen les zones comunes de treball per als i les professionals i la disponibilitat de despatxos versàtils, així com sales de reunions i espais polivalents.

Aquest serà el primer centre que comptarà amb la nova distribució dels espais. L’Ajuntament treballa per dotar els serveis socials municipals d’espais dignes i que permetin donar una atenció de qualitat a la ciutadania.

Aquest nou Centre de Serveis Socials Bàsics forma part d’un pla per dotar d’equipaments propis al servei d’Acció Social. En aquest sentit, ja s’han posat en marxa dos nous espais ubicats al Centre Cívic de Torre-romeu, per donar atenció al mateix barri, i al Centre Cívic Josep Maria Plans per als educadors i educadores socials. Properament es posarà en marxa al Centre Cívic de Can Llong un espai per a la Unitat de Risc de Pèrdua de l’Habitatge, creada recentment. També està previst habilitar un Centre de Serveis Socials Bàsics a la zona Sud i un altre al barri dels Merinals.