PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Presentat el cartell de la Festa Major 2021, obra de Júlia González Piñol

Al concurs per seleccionar-lo, convocat per TUS, s’hi han presentat enguany 44 obres originals i inèdites Presentat el cartell de la Festa Major 2021, obra de Júlia González Piñol

El concurs per triar el cartell que anuncia la Festa Major de Sabadell, com cada any, ha estat organitzat per Transports Urbans de Sabadell (TUS), com a empresa col·laboradora de la festa gran de la ciutat. La guanyadora ha rebut un premi de 600 euros, i els dos accèssits, 150 € cadascun.

Al concurs d’enguany s’hi han presentat un total de 44 obres, 9 més que en l’edició anterior de 2020. El fet de presentar-se al concurs funciona com un impuls per als i les joves estudiants que donen així passos cap al món professional.

El primer accèssit ha reconegut el disseny del Gerard García Calduch “Un any nou, una nova festa”, mentre que el segon accèssit ha estat per l’obra “Festa dins i fora de Casa”, de Ainoha Sol Gámez.

El concurs estava obert a la participació d’alumnat matriculat el curs 2020-2021 cursant ensenyaments reglats a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles durant el curs 2019-2020. Igualment hi podien optar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2020-2021 que estiguessin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.

Cada participant podia presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.

Com es fa cada any, la guanyadora del concurs cedeix en exclusiva i amb caràcter gratuït a l’Ajuntament de Sabadell els drets de reproducció, difusió i comunicació pública de l’obra premiada.