PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Iniciació al tir olímpic

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
Aquest programa consta d’una sessió matinal de 2 hores a les instal·lacions esportives del Club de Tir de Sabadell per iniciar-se en la disciplina esportiva del tir olímpic, esport en el qual la força mental i la força física s’integren en un punt precís.

Pel que fa al desenvolupament de l’activitat, aquesta anirà dirigida per tècnics experts en aquesta modalitat esportiva. La primera part de la sessió serà de caire teòric on es farà una contextualització d’aquest esport que per a molts és desconegut i una visita guiada a les instal·lacions del Club de Tir. En segon lloc, es farà una part pràctica per situar l’alumnat en situació real i que es pugui començar a familiaritzar amb la seqüència de tir i els seus fonaments tècnics. Les pràctiques de tir es portaran a terme amb armes pneumàtiques.

Objectius:
- Conèixer un nou esport; el tir, en els seus aspectes tècnics i reglamentaris bàsics (equip, seguretat, modalitats de tir).
- Fomentar l’activitat física com un mitjà per al gaudi i millora de la salut corporal.
- Fomentar valors com la concentració, coordinació, esforç, entre altres...

Competències clau:
-Competència ciutadana
-Competència emprenedora
-Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: durant tot el curs escolar
Durada: 1 sessió matinal de 2 hores
Lloc de realització: instal·lacions esportives del Club de Tir Sabadell
Cost: 26,25 € per grup classe
Material: préstec del material didàctic
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. S'acceptaran els centres per ordre cronològic d'inscripció.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Uns dies previs abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.

Inscripció:
Dates: De l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu Sabadell, Club de Tir Sabadell i Regidoria d’Esports

 

 

Imprimeix Correu electrònic