PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell condemna i rebutja el darrer feminicidi a la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell condemna i rebutja el darrer feminicidi a la ciutat

L’Ajuntament expressa el seu més sincer condol a la família i els amics de la víctima. Com a mostra de dol, romandran abaixades a mig pal les banderes de l’Ajuntament i s’ha fet un minut de silenci a les 12 h.

Així mateix, es convoca un acte de rebuig obert a tota la ciutadania, que tindrà lloc avui, a les 19 h, a la plaça de Sant Roc.

Aquest any ja són 26 els assassinats de dones al conjunt d’Espanya, dades davant les quals cal reaccionar per visibilitzar-les i erradicar-les.

El consistori reitera el seu compromís amb la lluita per la igualtat de drets i per aconseguir una societat igualitària i sense discriminació, alhora que ha posat en marxa el protocol establert en casos de feminicidi, decretant tres dies de dol i fent servir tots els mitjans necessaris per difondre els valors d'igualtat, de tolerància i de respecte entre tots els ciutadans i ciutadanes.

En aquest sentit, durant els tres dies de dol, a l’inici dels actes organitzats per l'Ajuntament, es llegirà el comunicat de rebuig i es farà un minut de silenci, fent així una visibilització de l’assassinat. A més, en el proper Ple de l'Ajuntament es llegirà el comunicat institucional de rebuig i es farà també un minut de silenci.

L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb l’entorn de la víctima i s’ha posat a disposició de la seva família per oferir-li els recursos que té a l’abast.