PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Pas endavant per a la millora de la plaça de la Llibertat, on es renovarà i s’ampliarà l’àrea de jocs infantils

El projecte, aprovat avui, té un pressupost de més de 180 mil euros Pas endavant per a la millora de la plaça de la Llibertat, on es renovarà i s’ampliarà l’àrea de jocs infantils

Amb aquesta obra es configuren dues zones de jocs infantils a la plaça: una per a nens petits i una altra per a infants de més de 6 anys.

En total s’hi instal·laran 8 jocs de diferents tipologies: tobogans, gronxadors, molles, carrusel i un conjunt de jocs compostos inclusius; 4 taules de pícnic amb bancs; 2 cartells senyalitzadors; 1 tanca perimetral de la zona de jocs i 1 font. A més, l’accés hi serà completament adaptat.

El pressupost d’aquesta part de l’actuació és  de: 99.484,14 euros.

Es corregiran les filtracions a l’aparcament subterrani

L’obra permetrà també reparar la junta de dilatació del centre de la plaça per tal de corregir les filtracions que ara hi ha a l’aparcament subterrani. Per fer-ho possible, es refarà la impermeabilització de l’espai i es reconstruirà la junta de dilatació que travessa la plaça de banda a banda.

L’actuació, que comporta aixecar i restituir una superfície d’uns 170 metres quadrats, té un pressupost de 81.837,70 euros.