PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Taula de Creences i Conviccions de Sabadell organitza un acte conjunt de dol, acompanyament i esperança davant la COVID-19

La Taula de Creences i Conviccions de Sabadell organitza un acte conjunt de dol, acompanyament i esperança davant la COVID-19

L’acte és obert a la ciutadania i tindrà lloc a l’amfiteatre de l’Espai Cultura de la Fundació 1859 de Caixa Sabadell, a partir de les 18 hores. S’iniciarà amb unes paraules de la tinenta d’alcaldessa Marta Morell i tot seguit donarà la benvinguda als assistents Mercè Biosca, presidenta de l’Associació Diàleg Interreligiós de Sabadell, entitat que ha organitzat l’acte en col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

L’acte es divideix en tres parts. La primera està dedicada al dol i es llegirà un escrit de la Maria Teresa Relat, guardonada amb el Memorial Alex Seglers l’any 2019. A continuació, en la part de l’acompanyament es comptarà amb la intervenció de representants de les diferents creences existents a Sabadell, i s’alternaran les seves paraules o lectures amb intervencions musicals. Finalment, per a l’esperança, es farà la lectura del “Conte de les espelmes”. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, tancarà l’acte i la cloenda serà a càrrec d’un grup de joves de diferents religions.

A Sabadell hi ha unes 10 confessions i conviccions que s’estructuren al voltant d’uns 65 espais de culte. Durant la pandèmia aquests centres de culte han reduït el seu aforament considerablement, per la qual cosa, molts ciutadans i ciutadanes traspassats no han pogut tenir un acomiadament de tothom qui els volia acompanyar. Aquest acte té com a objectiu oferir un espai de record espiritual i de reconeixement civil a totes les víctimes.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a dretscivils@ajsabadell.cat