PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dàmaris Gelabert tornarà a Sabadell per oferir un espectacle gratuït per a la ciutadania i s’estan fent gestions amb El Pot Petit perquè també repeteixi

Els espectacles de les dues formacions d’aquest cap de setmana es podran seguir també per streaming Dàmaris Gelabert tornarà a Sabadell per oferir un espectacle gratuït per a la ciutadania i s’estan fent gestions amb El Pot Petit perquè també repeteixi

Damaris Gelabert ja ha confirmat la seva participació i des de l’Ajuntament es continua treballant amb els membres que formen part del grup El Pot Petit per reprogramar-los properament. Es tracta de noves actuacions gratuïtes, en funció de les seves agendes i a falta de confirmació d’El Pot Petit,  per atendre l’enorme demanda registrada per a les representacions d’aquests artistes.

Els espectacles de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit són els actes estrella del nou espai  de la Font de Can Rull, que s’estrena a la Festa Major per acollir bona part de l’oferta infantil i familiar. Aquest nou punt de celebració respon a la voluntat municipal de potenciar molt les propostes infantils i familiars per gaudir de la Festa en un entorn controlat i sense riscos.

A més, aquests espectacles es podran seguir en directe via streaming per mitjà dels canals municipals de Youtube i d’Instagram durant les actuacions de dissabte a les 12 h del Pot Petit i el de Dàmaris Gelabert de diumenge 5 a les sis de la tarda.

L'oferta d’activitats a la Font de Can Rull es completa amb jocs i tallers familiars, acompanyats de la música de Clau de Folk (dissabte i diumenge a les 11 i les 17 h), i d’Havaneres amb el grup Cavall Bernat (dissabte i diumenge a les 21h).