PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Festa Major en directe a través dels canals d’Instagram i Youtube de l’Ajuntament

Es retransmetran el pregó i l’espectacle inaugural, els concerts d’El Pot Petit i la Dàmaris Gelabert, la cercavila i el castell de focs La Festa Major en directe a través dels canals d’Instagram i Youtube de l’Ajuntament

Avui divendres a les 9 del vespre hi haurà el tret oficial de sortida amb la retransmissió del pregó i l’espectacle inaugural “Meeting Point”. En aquesta ocasió, els pregoners seran professionals de l’àmbit sanitari com a mostra del reconeixement de la ciutat al seu compromís durant la pandèmia.

Segueix aquí el directe del pregó

Espectacles infantils en directe

Un altre dels actes que s’emetrà en directe és l’espectacle infantil El Pot Petit “Vull cantar i vull ballar”. El concert tindrà lloc dissabte 4 a les 12h del matí a la font de Can Rull, un nou espai creat per a les activitats infantils i familiars.

Segueix aquí el directe del Pot Petit

D’altra banda, l’espectacle infantil “Mou el cos amb Damaris Gelabert”, que també es realitzarà a l’escenari de la font de Can Rull, es podrà seguir en directe diumenge 5 a les 18h.

Segueix aquí el directe de la Damaris Gelabert

Retransmissió de la festa tradicional

La cercavila i l’esclat de Festa Major, sota el títol “Tot acaba i tot reneix i versots Festa Major”, també es podrà seguir en directe. L’acte presencial, per aquelles persones que hagin reservat entrada, començarà dissabte 4 a les 17:30h a la Pl. de la Sardana (La Fira Sabadell).

Segueix aquí el directe de la cercavila

Com a novetat, el tradicional castell de focs canvia el seu format habitual i es farà des de tres punts de la ciutat -al nord des de l’Escola Calvet d'Estrella, des del centre del Parc Catalunya i del sud des de l’Escola La Romànica-, a més de la retransmissió en directe des de les xarxes socials. Dilluns 6 a les 22h, tota la ciutadania podrà seguir la retransmissió de l’exhibició.

Segueix aquí el directe del castell de focs