PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament condemna les agressions sexuals i qualsevol forma de violències contra les dones o lgtbifòbiques

L’Ajuntament condemna les agressions sexuals i qualsevol forma de violències contra les dones o lgtbifòbiques

En cas de confirmar-se l’agressió, l’Ajuntament activaria tots els mecanismes per, des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), posar a disposició tot l’assessorament i acompanyament que la víctima pugui necessitar.

El consistori reitera el seu compromís amb la lluita per la igualtat de drets i per aconseguir una societat igualitària i sense discriminació.

Precisament amb la voluntat de prevenir les agressions masclistes i lgtbifòbiques, l’Ajuntament ha posat en marxa durant la Festa tot un dispositiu per fomentar les relacions lliures, respectuoses i igualitàries entre la ciutadania.

Entre les accions, s’han ubicat diversos Punts Liles on es poden fer atencions en cas d’assetjament, abús o agressions sexistes i lgtbifòbiques, a més d’oferir informació sobre els recursos i serveis disponibles a la ciutat.

També en el marc de la Festa, s’impulsa la campanya Mou-te amb seguretat, que ofereix cobertura en els desplaçaments si hi ha situació de vulnerabilitat i/o risc. La campanya compta amb la implicació del col·lectiu del taxi per oferir assistència de forma gratuïta per allunyar d’una situació de perill qualsevol persona que se senti amenaçada i de Transports Urbans de Sabadell (TUS) per fer parades intermèdies, tot facilitant un punt de parada més proper a la destinació dels usuaris en horari de nit del servei.