PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El concert d’El Pot Petit marca un matí de dissabte de Festa Major ple d’activitats

Entre les propostes, destaca el Festival de Cultura Urbana a la plaça de l’Argub El concert d’El Pot Petit marca un matí de dissabte de Festa Major ple d’activitats

A banda d’aquestes propostes, els més petits també han pogut gaudir de diverses sessions del Pati de Contes d’Engruna Teatre i de Xavi Nuñez, al Museu d’Història i al Casal Pere Quart, respectivament. Una altra activitat familiar oberta a tothom que vulgui tenir un record en format fotogràfic és el Plató de Festa Major.

A la plaça de Frederic Mompou s’han escenificat les obres de teatre “Transneptunians: l’origen” i “El viatge de les emocions”. L’Estruch ha estat aquest matí un altre escenari, on després de veure el circ en família s’ha pogut gaudir d’un concert vermut.

Així mateix, entre les propostes de la celebració per avui dissabte, destaca l’espectacle “Be Soul Battle Kids”, que s’ha portat a terme a la plaça de l’Argub, al Parc de Catalunya i que ha inaugurat el Festival de Cultura Urbana.

També avui continuen les propostes de Cultura Popular a la Fira Sabadell i a la plaça de la Sardana, on s’ha celebrat la tradicional Ballada de Sardanes. Mentrestant, el Casal Pere Quart ha acollit els Jocs de Rol.

Una altra de les propostes del dia és el Buscafites, organitzat per la UES, que és una iniciació a les curses d’orientació. A les piscines de Cal Marcet s’han dut a terme batejos de submarinisme i al Club Natació Sabadell, masterclasses d’aiguagym, d’entrenament funcional i de zumba.

També s’han pogut gaudir xerrades i tallers sobre els trabucaires, la història de la màgia, les monedes medievals o com crear ex-libris per poder marcar els llibres.