PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cercavila, cultura popular i circ, algunes de les propostes protagonistes de la tarda de dissabte

Entre les propostes, destaca el Festival de Cultura Urbana a la plaça de l’Argub Cercavila, cultura popular i circ, algunes de les propostes protagonistes de la tarda de dissabte

Un altre dels nous escenaris familiars és la font de Can Rull, un espai que acull tallers i jocs familiars acompanyats de la música d’En Clau de Folk i el segon concert del Pot Petit. D’activitats familiars també n’acull l’Estruch, amb Circ en Família i un taller de Clown Equilibris. Cal recordar també que la companyia de circ Si Seulement ha actuat a La Vela.

La Festa compta amb espais que fins ara no es feien servir per a l’activitat cultural i festiva, amb escenaris de petit format i dispersos per diferents punts de la ciutat, amb l’objectiu de diversificar-ne els llocs i evitar grans aglomeracions i zones d’alt risc de contagi.

Com a novetat, aquest any es fan servir els patis de les escoles Calvet d’Estrella, La Romànica, Nostra Llar, Font Rosella i Joanot Alisanda, en els quals s’hi pot donar cabuda a unes 250 persones.

D’altra banda, la plaça de l’Argub a estat avui escenari del concurs Be Soul Battle. Festival de Cultura Urbana, un esdeveniment de batalles de danses urbanes que ha comptat amb 120 participants d'Espanya, França, Itàlia, Alemanya,  Regne Unit, Ucraïna i Estats Units. Un jurat internacional decidirà qui són els guanyadors.

Les actuacions continuen encara aquesta nit, a les 21.30, quan la Banda de Música de Sabadell oferirà un concert a la plaça de Sant Roc. També hi haurà actuació musical a la font de Can Rull, amb les havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat, en aquesta ocasió a les 21 h.