PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els atletes Alberto Casado i Ingrid Herrera, millors temps de la 42ª Cursa Popular de Festa Major

La participació limitada, el circuit tancat i les sortides esglaonades han garantit les mesures anti COVID Els atletes Alberto Casado i Ingrid Herrera, millors temps de la 42ª Cursa Popular de Festa Major

Alberto Casado, ha fet els 5 km de què constava el recorregut, amb sortida i arribada a la ronda de Jean Monnet, en 16 minuts justos. El segon millor temps ha estat per a David Fernàndez de la Unió Atlètica Terrassa, amb 16 minuts i 8 segons, i l’atleta de la Joventut Atlètica de Sabadell, Marc Otero, ha fet el tercer millor temps amb 16 minuts i 24 segons.

En la categoria femenina, millor crono de l’atleta Ingrid Herrera del club Barberà Runners (20 minuts i 1 segon), davant de la corredora Eva Palma (20:10) i de Cristina Rodríguez (21:37), del Corredors Polinyà.

Circuit inèdit

L’organització de la Cursa Popular s’ha fet d’acord amb els protocols de seguretat establerts pel Departament de Salut de la Generali-tat de Catalunya. Aquestes mesures anti COVID han donat una fesonomia diferent a una de les activitats més participatives del programa festiu.

En resum, la Cursa Popular s’ha desenvolupat en un circuit tancat, a la zona de Can Gambús; ha estat limitada a un màxim de 800 participants i oberta a majors de 10 anys; la competició tenia un format contrarrellotge amb sortides esglaonades, de 10 en 10 aproximadament, i no s’ha fet l’habitual cerimònia de lliurament de trofeus.

Consulta de resultats