PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El castell de focs canvia el seu format habitual i es farà des de tres punts de la ciutat, a més de la retransmissió en directe

L’espectacle es podrà veure des del Parc Catalunya, a les escoles Calvet d’Estrella i La Romànica i en directe des de les xarxes socials El castell de focs canvia el seu format habitual i es farà des de tres punts de la ciutat, a més de la retransmissió en directe

A més, des del canal d’Instagram de l’Ajuntament i des del canal de Youtube es podrà seguir en directe la retransmissió del castell de focs.

Pel que fa a les restriccions per a la circulació de vehicles, l’avinguda Francesc Macià es tallarà avui dilluns al trànsit, des de les 18h fins les 23h aproximadament, per garantir el perímetre de seguretat durant el castell de focs.

Així doncs, aquesta nit, a partir de les 22h, tota la ciutadania podrà seguir l’exhibició des de diversos punts de la ciutat, així com des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Pel que fa a l’oferta cultural, avui la plaça de Sant Roc acull el tradicional concert de corals a les 8 de la tarda. En aquesta ocasió, es podrà gaudir dels cants les corals Estrella Daurada, Talia i Cantaires de Can Feu.

Segueix aquí el directe del castell de focs