PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sergio Dalma amplia de dos a tres els concerts al Teatre La Faràndula, per adaptar-se a la normativa sanitària actual

Tindran lloc els dies 2 i 3 d’octubre i els espectadors que havien comprat una entrada han de confirmar per a quina sessió la volen Sergio Dalma amplia de dos a tres els concerts al Teatre La Faràndula, per adaptar-se a la normativa sanitària actual

Així, el dissabte 2 d’octubre, l’artista farà dos concerts, a les 18.30 h i a les 21.30 h. I l’endemà, el diumenge 3 d’octubre, l’actuació serà a les 18 h.

Aquest canvi ve motivat per les restriccions actuals d'aforament imposades per les autoritats sanitàries, que ens obliguen a reubicar el públic atenent la normativa d'aforament i distància social. D'aquesta manera, s’aconsegueix que tot el públic interessat pugui assistir als concerts programats.

Cal tenir en compte que les entrades adquirides fins ara no seran vàlides. Per canviar-les –procés que es pot fer fins al 23 de setembre–, els espectadors han rebut un missatge electrònic per indicar com ho han de fer. Concretament, han de triar el dia i la sessió en què hi volen assistir; això sí, a la mateixa zona del teatre que havien previst. D’aquesta manera, el públic de dues sessions es distribuirà en tres i es deixaran més butaques buides, tal com demana la normativa actual.

Pel que fa als espectadors que van comprar l’entrada a la taquilla municipal, necessàriament han de canviar-la a la mateixa taquilla, situada al Teatre Principal i oberta el divendres i dissabte, d’11 a 13 h, i de dimecres a dissabte, de 18 a 20 h.