PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull la primera Rambla del Turisme a la plaça del Doctor Robert

La fira vol donar visibilitat el sector, exhibir l’àmplia oferta que té la ciutat en aquest àmbit i potenciar el viatge segur dins i fora de les nostres fronteres Sabadell acull la primera Rambla del Turisme a la plaça del Doctor Robert

La primera edició de la Rambla del Turisme neix impulsada per Sabadell Viatgera, que aglutina les agències de turisme locals que durant el període Covid han aprofitat per organitzar-se de forma conjunta. La seva agrupació ha plantejat el repte d’obrir-se a la ciutat per presentar les seves novetats i iniciatives.

Al llarg de tota la jornada s’han programat tallers, xerrades, actuacions i espectacles amb l´objectiu de

“fomentar el viatge i donar a conèixer el potencial que tenim les agències de viatge de la nostra ciutat”, explica Carles Carrión, president de Sabadell Viatgera, organitzadora de l’esdeveniment.

Per la seva banda, Montse González, tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, assenyala que

“des de l’Ajuntament es vol estar al costat de les entitats que han tingut dificultats durant la pandèmia, com és el cas del sector dels viatges. Però també és el moment de recuperar l’esperit viatger dels sabadellencs i sabadellenques i alhora projectar la ciutat portes enfora”.

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat Lluís Matas, com responsable polític del programa de Projecció i Turisme de la ciutat, dient que

“aquest projecte encaixa amb un dels objectius del programa de Projecció de la Ciutat i Turisme, que és dinamitzar la ciutat, projectar-la, donar-la a conèixer i fer dels sabadellencs els millors ambaixadors de la ciutat”.

La Rambla del Turisme recull la iniciativa que durant els anys 1980 va tenir força arrelament a Sabadell, que sempre a estat una ciutat viatgera. La voluntat és anar recuperant tot l’esplendor de l’antiga Rambla del Turisme.

En aquesta primera edició recuperada, la Rambla del Turisme vol donar visibilitat el sector, exhibir l’àmplia oferta que té la ciutat en aquest àmbit i potenciar el viatge segur a dins i fora de les nostres fronteres.

També es vol donar a conèixer i promocionar els actius dels que disposa la ciutat a través de la carpa del programa de Projecció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament.

Al llarg de la jornada es tindran en compte els protocols de seguretat Covid i l’esdeveniment està dimensionat als nous factors condicionants.

Sabadell Viatgera

L’entitat Sabadell Viatgera està formada per 26 agències de viatge de la ciutat i alguna de la comarca. Va néixer en plena pandèmia amb la finalitat de reforçar i donar a conèixer els seus valors: professionals amb experiència, grans coneixedors de les destinacions, propulsors del turisme ètic i sostenible i atenció personalitzada.

“El món ha canviat i la forma de viatjar també. Des de Sabadell Viatgera hem aconseguit unir-nos i oferir, encara més, un millor servei. Estem més informats, col·laborem plegats i ens hem adaptat perfectament a les noves condicions per viatjar”, comenta Josep Sala, sots president de l’entitat.