PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Inscripcions obertes al curs per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

El curs comença el proper 4 de novembre i cal inscripció prèvia Inscripcions obertes al curs per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

L’activitat, organitzada per l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell, es durà a terme al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i comptarà amb tres sessions: el 4, 11 i 18 de novembre, que es faran a la tarda, de 6 a 9. Les places són limitades i per accedir al curs cal fer inscripció prèvia, emplenant aquest formulari.

La formació és gratuïta i està adreçada a professionals, persones voluntàries i membres de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell. Serà impartida per personal de suport associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Els continguts que s’hi impartiran fan referència a aspectes com ara el codi d’identificació fiscal (CIF o NIF) i la corresponent Declaració Censal; els impostos (IAE, IVA, impost de Societats, IRPF); la declaració d’operacions a tercers (model 347); donatius i mecenatge i altres novetats fiscals. Combina exposicions teòriques i estudi de la normativa, amb el treball sobre exemples i casos pràctics.

Aquest curs està reconegut dins del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Més informació al web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.