PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Un any més es reforçarà el servei d’autobusos de Sabadell per tal d’evitar aglomeracions el dia de Tots Sants. També s’instal·laran taules informatives dins el recinte i s’organitzaran actes commemoratius.            

L’1 de novembre el Cementiri de Sabadell romandrà obert de les 9 del matí a les 6 de la tarda. El dispositiu programat compta amb dos actes en record dels difunts. En primer lloc es durà a terme una cerimònia laica a les 12 del migdia a la Capella del Cementiri Vell. Així mateix a les 13 h hi ha revist un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Reforç dels autobusos

Per tal d’evitar aglomeracions l’1 de novembre, les visites al cementiri es podran espaiar en el temps els caps de setmana previs. Hi haurà un reforç de les línies L4 i F4, en el seu recorregut entre la pl. del Vallès i el Poblenou, s’iniciarà el pròxim cap de setmana. D’aquesta manera, dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre, les línies L4 i F4 passaran cada 15 minuts entre les 8.30 i les 14.30 h. El mateix succeirà el cap de setmana previ a la festivitat de Tots Sants, dissabte 30 i diumenge 31 la L4 i la F4 passaran cada 15 minuts entre les 8.30 i les 18.30 h.

A banda d’aquests caps de setmana previs, la ciutadania disposarà del servei d’aquestes mateixes línies l’1 de novembre: F4 cada 10 minuts entre les 8.30 i les 14.30 h i cada 15 minuts entre les 14.30 i les 18.30 h.

 Rehabilitació de sis tombes i inici del procés d’adjudicació

 En aquest marc, la concessionària del cementiri ha posat a disposició de la ciutadania sis tombes rehabilitades a la part històrica del cementiri municipal de Sabadell. Els interessats en la concessió poden informar-se properament al web funerariatorra.com o bé a les oficines de l’empresa TORRA, S.A. (Roda d’Orient 67).

A partir del 15 de novembre poden presentar-se presencialment les sol·licituds. L'adjudicació, d'acord amb el reglament, es farà per ordre d'arribada de la petició.