PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els barris del sud celebren la festa de cloenda del ‘Fes Salut, Mou-te’, aquest diumenge

El cicle d’activitats ha volgut fomentar l’activitat física Els barris del sud celebren la festa de cloenda del ‘Fes Salut, Mou-te’, aquest diumenge

La festa ‘Fes Salut, Mou-te’ s’ha impulsat per tal de fomentar l’activitat física entre els veïns i veïnes dels barris del sud. D’aquesta manera, i sota el lema ‘Mou-te, Fes Salut. Més exercici més salut mental’, es pretenia millorar tant la salut física com mental del veïnat.

Al llarg de dues setmanes s’han organitzat més de 25 activitats diverses per practicar i promoure iniciatives contra el sedentarisme i millorar així la qualitat de vida de les persones. Aquesta campanya ha sigut possible gràcies a la col·laboració de professionals, equipaments, serveis i entitats dels barris del districte 6, els quals han treballat plegats per tal de contribuir a la millora de la cohesió social i la salut als barris.

Aquest cap de setmana es donarà el tret final a les activitats programades al llarg d’aquesta quinzena. La gran festa de cloenda tindrà lloc diumenge 24 a la pl. Creu de Barberà, de 10 a 14 h, i hi ha programades activitats vàries com una exhibició de zumba o una caminada pel barri amb refrigeri final.

El programa complet es pot consultar al compte de Twitter @taulasud