PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Mes de l’Emprenedoria s’estrena al novembre amb més de 30 activitats per enfortir l’ecosistema emprenedor local

L’Ajuntament i 15 entitats promouen per primera vegada aquest esdeveniment adreçat a persones que volen posar en marxa un negoci o consolidar-lo El Mes de l’Emprenedoria s’estrena al novembre amb més de 30 activitats per enfortir l’ecosistema emprenedor local

Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu principal oferir durant el novembre de 2021 un conjunt d´activitats adreçades a totes les persones emprenedores que estiguin a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagin encetat recentment. Per mitjà de cursos de formació, tallers, xerrades de sensibilització o un fòrum d’emprenedoria, entre altres activitats, es vol donar suport conjuntament a l’emprenedoria, impulsar la creació d’empreses al territori i atraure talent emprenedor. En total, el Mes de l’Emprenedoria recull més de 30 accions organitzades pel mateix Ajuntament o bé per les entitats participants. Totes les activitats es poden consultar al web de Sabadell Empresa.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“tenim la convicció que estem en un territori, el Vallès, ple de talent, persones amb empenta i bones idees, amb una base industrial i empresarial cabdal perquè aquests projectes s´hi puguin assentar. Però especialment destaca la presència d’entitats de tots els àmbits que des de les seves respectives àrees donen suport a les persones emprenedores i a les empreses creades fa poc. Tenim, doncs, un ecosistema molt potent que volem enfortir i donar-hi suport, i aquesta iniciativa pot ser un pas més per a un treball futur conjunt i coordinat”.

La creació del Mes de l’Emprenedoria té com a origen l’acord establert en el marc de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i la Competitivitat de Sabadell, una eina estable de diàleg i col·laboració publicoprivada per rellançar el dinamisme socioeconòmic i la promoció dels actius i potencialitats de la ciutat.

Les persones emprenedores són superherois i superheroïnes

En aquesta primera edició del Mes de l’Emprenedoria, l’esdeveniment es presenta sota el lema “Les persones emprenedores són superherois i superheroïnes” per visibilitzar els reptes que ha d’afrontar una persona emprenedora i la capacitat de superació d’obstacles del dia a dia. La imatge gràfica d’aquest esdeveniment és a càrrec de l’empresa Cèl·lula Disseny Gràfic, integrant de la xarxa empresarial ONiON, patrocinadora d’aquesta primera edició.