PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament produeix tres vídeos curts per a promoure “somriures saludables”

L’Ajuntament produeix tres vídeos curts per a promoure “somriures saludables”

Els estàndards d’higiene varien amb el temps i tenen elements diferencials entre cultures. Aquests comportaments quotidians ràpidament es converteixen en rutines que determinaran la salut d’un mateix i també afavoriran, si es fan adequadament, una millor socialització.

En el programa municipal de Salut als barris, els hàbits higiènics i particularment la salut bucodental és un dels àmbits que tenen prioritat. Per això s’ha treballat en l’elaboració de nous materials pedagògics i de sensibilització que poden ser útils tant al professorat com també a mares i pares i educadors que puguin estar interessats a tenir un suport extra en la tasca d’incorporar i millorar les rutines infantils.

Un bon aprenentatge de rutines quotidianes és una gran inversió per a la salut dental futura dels més menuts de la casa.

És per això que l’Ajuntament presenta tres vídeos de menys d’un minut cadascun pensats per a infants de menys de 9 anys, que il·lustren tres aspectes clau a l’hora de tenir cura de les dents:

  • Alternatives a l’alimentació massa ensucrada
  • La raspallada, quan i com l’hem de fer per a que sigui efectiva?
  • Un cop l’any, visitem l’especialista!

L’equip de salut comunitària incorpora aquests vídeos com a material didàctic del programa d’hàbits higiènics. Per més informació de les activitats vinculades al programa i que desplega l’equip de Salut Comunitària es pot visitar aquesta pàgina.