PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Espectacles amb entrades disponibles, gràcies a l’ampliació del 100% de l’aforament, als teatres municipals

Es podrà veure el Mag Lari, Judit Neddermann i “53 diumenges” Espectacles amb entrades disponibles, gràcies a l’ampliació del 100% de l’aforament, als teatres municipals

El Mag Lari, a La Faràndula

Més de 300 persones ja tenen l’entrada per veure el Mag Lari, aquest dissabte, a les 8 del vespre, al Teatre La Faràndula, amb l’espectacle Una nit amb el Mag Lari. Aquest xou, que gira per tots els racons de Catalunya des que es va estrenar al Temporada Alta de l’any passat, finalment arriba a Sabadell per portar-nos una nit plena de sorpreses, jocs, llums, fum i molt d’humor.

Amb un gran domini de la tècnica i un humor afiladíssim, el Mag Lari ha estrenat grans espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, i ha participat en un gran nombre de programes de televisió i lliuraments de premis. L’espectacle que porta ara inclou els ingredients de sempre: estil, ironia, humor i, per descomptat, la interacció amb el públic, que podrà riure, ballar, sorprendre’s i, sobretot, il·lusionar-se.

Judit Neddermann i “53 diumenges”, al Principal

Pel que fa al Teatre Principal, el diumenge 31 d’octubre s’hi podrà veure 53 diumenges, a les 6 de la tarda. I el divendres 5 de novembre, a les 8 del vespre, hi actuarà Judit Neddermann. Per a les dues funcions hi havia les entrades exhaurides amb les condicions d’aforament que de la setmana passada, però ara queden algunes entrades lliures en cadascuna de les funcions.

53 diumenges és la nova comèdia escrita i dirigida pel cineasta Cesc Gay, després de l’èxit d’Els veïns de dalt. És la història de tres germans que han quedat per sopar i parlar del pare. La protagonitzen Pere Arquillué, Àgata Roca, Lluís Villanueva i Marta Marco.

D’alta banda, Aire és el nou disc –el quart en solitari– de la cantant i compositora Judit Neddermann. Després de cantar i col·laborar amb músics de la talla d’Alejandro Sanz, Clara Peya, el Quartet Brossa o Joan Manuel Serrat, ara la cantant de Vilassar de Mar presenta el seu primer disc en castellà, el qual ha trobat la inspiració en les sonoritats de l’illa de Cuba. Produït pel multiinstrumentista Arnau Figueres, Aire és un viatge suau per la música d’arrel llatinoamericana.