PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Xarxa d’Espais Joves de Sabadell organitza una gimcana d’orientació pel centre de la ciutat

La Xarxa d’Espais Joves de Sabadell organitza una gimcana d’orientació pel centre de la ciutat

Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els les joves de la ciutat que hi vulguin participar. Està organitzada des dels cinc Espais Joves, espais socioeducatius i relacionals que ofereixen activitats, tallers i un espai de trobada en horari de tarda, ubicats als centres cívics de Can Rull, Can Puiggener, Torre-romeu, Creu de Barberà i Can Deu.

Amb aquesta gimcana i mitjançant accions gamificades l’aprenentatge es realitza a través dels jocs als carrers del centre de la ciutat.

La gimcana es durà a terme amb una aplicació mòbil i tindrà com a epicentre el Racó del Campanar i els carrers propers. Es preveu una assistència de més de 100 persones i per facilitar el màxim de participants es farà durant dues tardes.

Les places són limitades i per participar a la gimcana cal fer la inscripció abans del 22 de novembre. Les persones que vulguin més informació o inscriure-s’hi poden adreçar-se a l’Oficina Jove, al telèfon 93 745 33 01, al whatsapp 689 321 945, a l’instagram @sbdjove o al correu oficinajove@ajsabadell.cat.