PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Un nou Superdivendres a Ca l’Estruch, el proper 3 de desembre

Hi haurà una xerrada d’Open Think Tank 21, a més de la presentació dels projectes de set artistes residents de MediaEstruch i NauEstruch Un nou Superdivendres a Ca l’Estruch, el proper 3 de desembre

En primer lloc, Javiera Robledo ens proposarà endinsar-nos en l’imaginari contemporani del riu Ripoll a través d’una instal·lació visual i sonora anomenada Columna de agua. En segon lloc, es podrà veure el projecte Cadafal, d’Andrea Bel, amb dues aproximacions als cadafals. Per començar, els estudia a través d’eines com Google Maps, i en una segona fase, viatja per trobar-los en camps o grans extensions de terra.

Una altra artista resident, Ona Galo, presentarà As structures collapsed, we sankarts, una investigació de les estructures que col·lapsen i consoliden a nivell narratiu instàncies que formen nous paradigmes interactius. L’últim artista resident de MediaEstruch serà Sergio Benítez amb Mímesis Insubordinada, un assaig en format Book Jockey, un nou concepte que combina els llibres, el so i l’art visual.

La tarda acabarà amb NOW 3/21, que permetrà conèixer una mostra de performances dels projectes en residència de NauEstruch. Es tracta, d’una banda, de Lo que no se ve, de José Velasco, en el qual explora la visibilitat de les arts escèniques a través de diferents dispositius de representació i amb experiments visuals sobre la insistència, el desig i la immediatesa. D’altra banda, Úrsula San Cristóbal presentarà Tramas de piel, un poema audiovisual que indaga en les relacions eròtico-afectives a través de la metàfora del teixit amb diferents materials (llana, drapet i cal·ligrafia) i que combina els testimonis de persones entrevistades per a l’ocasió. Per últim, FranK Trobok presentarà Machona, vídeo exposat a l’exposició La masacre del cuerpo, del Festival LOOP City Screen 2021.

Es pot consultar més informació sobre les set performances al vídeo següent.