PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell participa en el procés de Diagnòstic sobre corresponsabilitat política i protecció internacional dels Drets Humans

El diagnòstic l’impulsa REDS i s’ha fet conjuntament amb 16 municipis d’arreu de Catalunya Sabadell participa en el procés de Diagnòstic sobre corresponsabilitat política i protecció internacional dels Drets Humans

Des dels Programes de Cooperació i Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell s’ha participat en dos grups d’intercanvi sobre protecció internacional dels drets humans, en l’àmbit tècnic i polític. En aquestes sessions s’han compartit iniciatives i reflexions entre els diferents municipis participants i amb la perspectiva també de càrrecs polítics, en aquest cas amb la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell.

D’altra banda, entitats de cooperació de la ciutat com Taller d’Art Cultura i Creació, Fundació Escola Solidària i La Lliga dels Drets dels Pobles també han pogut compartir la seva visió i experiència amb diverses entitats dels altres teixits locals.

Com a resultat, el document, disponible al web de Reds recull les aportacions d’administracions locals i entitats, i convida a reflexionar sobre el paper fonamental que tenen els governs locals a Catalunya en la promoció i protecció dels Drets Humans.

Programa de Drets Humans a Sabadell

Cada any al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) s’organitza a Sabadell el Programa de Drets Humans 2021, enguany amb una quarantena de propostes per donar a conèixer i sensibilitzar sobre els drets humans, promoure la reflexió entorn aquests drets i la seva vigència en l’actualitat, i reivindicar un cop més el compromís de la ciutadania en la seva defensa. Les activitats, en diferents formats i adreçades a tots els públics, són fins al 18 de desembre i es poden consultar en aquest enllaç.