PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les invitacions per als concerts de Dàmaris Gelabert es podran demanar a partir de demà

Estaran disponibles al web de Nadal i a l’APP Sincronitzats Les invitacions per als concerts de Dàmaris Gelabert es podran demanar a partir de demà

Les localitats de la primera sessió estaran disponibles demà, a partir de les 10 del matí, i les de la segona funció, a partir de les 7 de la tarda.

Pel que fa al procediment, primer caldrà fer la prereserva d’invitacions a través del formulari web. En aquest moment, s’haurà de triar la zona que es vol: a les grades o bé a la pista general, a peu dret. Cada persona podrà reservar un màxim de 4 invitacions i, per demanar-les, caldrà estar inscrit al padró de Sabadell. Un cop reservades les entrades i comprovat el registre al padró, s’assignaran totes les entrades per ordre de recepció i es faran arribar als sol·licitants. Totes les persones que es quedin sense entrada passaran a formar part d’una llista d’espera i, en cas que es produeixin devolucions, se’ls comunicarà l’assignació d’entrada. Les entrades no són numerades.

Sota el lema “La música i el cos no es poden separar”, les funcions comptaran amb un repertori de cançons amb coreografies i ritmes diversos. Hi haurà música d’estil funk, disco, salsa, country o jazz, entre d’altres, i ressonaran tant les cançons més populars de la banda com d’altres de noves.

D’altra banda, l’espectacle Mou el cos comptarà amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia –filla de Dàmaris–, i amb la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué. En total, cada recital comptarà amb onze músics a l’escenari.

Més informació