PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El concurs per dissenyar el cartell que anunciarà la Festa Major del 2022 ja està en marxa

Les propostes es poden presentar fins al 31 de maig de 2022 El concurs per dissenyar el cartell que anunciarà la Festa Major del 2022 ja està en marxa

Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles durant el curs 2020-2021. Igualment, hi poden optar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.

Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge positiva i comunitària i ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. A més, també es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits.

S’atorgaran els premis següents: un primer premi dotat amb 600 € i dos accèssits de 150 € cadascun. A banda, el format del concurs, orientat a estudiants d’escoles d’art i disseny, ofereix l’oportunitat de fer un disseny de gran repercussió local. Els premis es lliuraran a les persones guanyadores en el marc d’un acte públic.

Bases del concurs i enllaç per a la presentació