PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

EMBASSA'T 2022. MÚSICA

EMBASSA'T 2022. MÚSICA

Del 19 al 21 de maig a l'Amfiteatre del Parc Catalunya

000BotEntrades

 

EMBASSA'T 2022. MÚSICA

L’Embassa’t, festival de música independent del Vallès, se celebra anualment des de 2009 a Sabadell, esdevenint en els darrers anys un punt de trobada imprescindible pels amants del pop-rock, la música urbana i l’electrònica en directe. El cartell presenta una acurada selecció musical que representa el bo i millor de cadascuna de les escenes, convertint-se en una parada obligatòria per molts artistes dins del circuit català de festivals.

L’edició del 2022 tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de maig al Parc Catalunya, un espai a l’aire lliure al centre de la ciutat on tots els assistents podran gaudir de les actuacions dins d’un entorn natural amb les màximes garanties de seguretat.

 Tota la informació a EMBASSAT.COM 

Del 19 al 21 de maig a l'Amfiteatre del Parc Catalunya

Entrades


Arriba la 14a edició de l’Embassa’t!

Després de dos anys celebrant diverses edicions híbrides a causa de la Covid-19, enguany, el festival Embassa’t torna a obrir les portes amb tota la seva plenitud.

Quatre dies de música en directe, 3 escenaris, quasi 30 artistes i una àmplia gamma de productes gastronòmics ompliran el 19, 20, 21 i 22 de maig l’Amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell.

Entrades

L’organització del festival, apunta que serà una de les edicions més especials i més grans de tota la seva història. Usuaris de tot el territori vindran a l’Embassa’t, posant Sabadell al mig del circuit musical de Catalunya.

Entre els artistes més destacats, tindrem un dijous que donarà el tret de sortida del festival els barcelonins Mishima, presentant el seu recentment estrenat disc ‘L’aigua clara’, la mallorquina Maria Jaume dins del circuit ‘El MMVV es Mou’ o les Tarta Relena. El divendres tindrem la sabadellenca Santa Salut, que després de fer gira per Amèrica Llatina i Grècia, actuarà a casa. La banda de Montcada, Ladilla Rusa, l’asturià Rodrigo Cuevas o els francesos Acid Arab amb la seva aposta d’electrònica amb tocs aràbics. El dissabte, actuarà Alizzz, que després de guanyar 3 Grammys Latinos, ve a la ciutat a presentar el seu treball ‘Tiene que haber algo más’, un disc ple de col·laboracions amb artistes com C.Tangana, Amaia o Rigoberta Bandini. També actuarà el gallec Baiuca, la banda de rock Mujeres i Sonido Tupinamba que després d’actuar diverses vegades en el festival anglès Glastonbury, té l’encàrrec de tancar la 14 edició de l’Embassa’t.

Pel que fa a l’electrònica, el festival, ha treballat una acurada selecció de dj’s de club amb artistes com Chico Blanco, Jokkoo, Alicia Carrera entre molts altres. I per acabar, el diumenge toca els més menuts de casa. Enguany, El Petit Embassa’t, estarà liderat per la banda, El Pot Petit. A part del concert, també hi haurà diverses activitats gestionades per diferents entitats de la ciutat com "El poblat del laberint d'Arkilàstic" de L'Obrador, "Plantada d'arbustos" de l’ADENC, "Espai NADÓ" de Moviment Nat, "Taller iniciació" dels Bastoners Sabadell o "Sonarium, el viatge dels sentits" d’El pajaro jocs.

Quatre dies per posar Sabadell al centre del circuit cultural del país i perquè tots els sabadellencs i sabadellenques en pugueu gaudir i formar-ne part.

Entrades

El festival Embassa't torna a l'amfiteatre del parc de Catalunya amb una trentena d'artistes

Lloc:

Amfiteatre del Parc Catalunya

Adreça: parc de Catalunya, 1
LA CONCÒRDIA
08206 Sabadell


 

 

 

- Com arribar-hi?

 

- Més informació:

Organitza:
Sabadell Sona

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura      Instagram Sabadell Cultura      Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell