PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell consolida la Rambla del Turisme

Les agències de viatges de la ciutat i l’Ajuntament organitzen per segon cop la Rambla del Turisme el proper 14 de maig a la Plaça del Doctor Robert i Racó del Campanar, amb noves propostes i nous espais Sabadell consolida la Rambla del Turisme

Des del Programa de Projecció de Ciutat i Turisme s’han impulsat novetats en l’organització de la Fira per tal d’optimitzar la participació i s’aposta per enfortir el sector turístic de Sabadell, tant a nivell de receptors de visitants com d’emissors que projectin la ciutat arreu. La fira també vol donar visibilitat al sector de les agències independents de la ciutat, exhibint així l’àmplia oferta que té Sabadell en aquest àmbit, mentre es continua potenciant el viatge segur.

La trobada farà arribar diferents propostes turístiques als ciutadans i ciutadanes amb ganes de viatjar i de tornar a descobrir el món a través de la seva gastronomia, els jocs infantils, destins de cada país i grups musicals, envoltat d’un ambient familiar i festiu. En aquesta edició s’augmenta el nombre de carpes, que passen a ser setze. Hi destaquen els espai dedicats a Descobrir el món (xerrades), Petits Viatgers (tallers infantils), Conèixer el món (destins especials) i els Jocs del món (Jocs tradicionals d’arreu). A més hi haurà la zona anomenada “Menjar-se el Món” amb espai per a la restauració així com “Show-cooking”, a càrrec de la restauradora Ada Parellada i amb la participació de CIPO.

Aquest any, com a novetat interessant per als viatgers, s’ofereix una sèrie de viatges exclusius per a la gent de la ciutat amb propostes com Perú, Jordània, Uzbekistan, Londres amb Harry Potter, Kènia i Reis Mags al desert de Marroc. Durant tot el dia i de manera contínua, hi haurà xerrades sobre diversos destins, espectacles infantils, tallers i jocs del món. També hi ha previst quatre activitats amb espectacle, així com el tancament amb l’actuació de música africana.

“Des del Programa de Projecció de la ciutat i Turisme estem treballant per posar Sabadell als mapes turístics. Això passa tant per impulsar iniciatives de turisme de negocis com la recent fira Sakura, de turisme cultural, com les rutes modernista i industrial, el turisme esportiu, així com per acompanyar les agències de viatges de la nostra ciutat amb iniciatives com la Rambla del Turisme”, ha explicat el regidor, Lluís Matas.

 La tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Desenvolupament econòmic i Impuls administratiu, Montse González, ha destacat que

“el turisme és un sector que ha de tenir un paper important en l’embranzida econòmica que volem donar a Sabadell. Per això donem suport al comerç local i les agències de viatges de la ciutat han de formar part de la recuperació.”

Per la seva part Carles Carrión, president de l’Associació Sabadell Viatgera, que aglutina 26 agències de viatge de la ciutat i de la comarca, explica que la Rambla del Turisme pretén

“fomentar el viatge i el potencial que tenim les agències de viatge de la nostra ciutat, per això us esperem a la porta d’embarcament a la Plaça del Doctor Robert el dia 14”.