PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els casals d’estiu disposaran d’una subvenció municipal de 172.350 euros

Es tracta d’una aportació extraordinària per a l’organització dels casals i per a la participació d’infants amb necessitats educatives especials Els casals d’estiu disposaran d’una subvenció municipal de 172.350 euros

Aquest any se n’ofereixen 56 casals amb 3.793 places. De l’import global de la convocatòria, es destinaran 19.350,00 euros per a les subvencions l’objecte de les quals és l’organització i realització de les activitats dels casals d’estiu i 33.000,00 euros per a les subvencions complementàries per als casals d’estiu en els quals hi participin nens i nenes amb necessitats educatives especials (NEE).

Així mateix, s’ha aprovat establir una quantia addicional màxima de 120.000 euros. Aquest finançament extraordinari es pot dur a terme gràcies a l’aportació complementària que provindrà del Pla de Millores d’Oportunitats Educatives, finançat per la Generalitat de Catalunya.

Per tant, la dotació global de la subvenció de casals d’estiu serà de 172.350, dels quals 80.350 aniran destinats a les entitats de lleure per l’organització de casals d’estiu i 92.000 a la subvenció complementària destinada als casals en què participin infants amb NEE.

L’Ajuntament contribueix per mitjà d’aquests ajuts a garantir un estiu de lleure educatiu, equitatiu i inclusiu en què infants i joves puguin incorporar-se de forma segura a les activitats que programin les entitats a la ciutat.

Les entitats de lleure de la ciutat porten a terme una tasca educativa durant els mesos d’estiu que permet que els infants i joves gaudeixen d’uns espais d’aprenentatge, de cooperació i de solidaritat, des d’una mirada d’Educació 360 que aposta perquè l’aprenentatge passa en tots els espais i temps educatius.