PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SETMANA INTERNACIONAL DELS ARXIUS 2022

 
 
 
Del 6 al 12 de juny de 2022, l'Arxiu Històric de Sabadell participa de la Setmana Internacional dels Arxiu promoguda pel Consell Internacional dels Arxius (ICA/AIC).

Un esdeveniment que se celebra anualment i arreu del món des de l'any 2007 amb la programació d'accions per divulgar les tasques pròpies dels arxius. Des de l'Arxiu Històric de Sabadell organitzem:  

  • Dimarts 7: Accés a la selecció de documents del fons del poeta i dramaturg Joan Oliver
  • Dimecres 8: Conferència “Història de la fotografia a Sabadell. Dels orígens a 1936” a càrrec de l'arxiver David González al Museu d'Història de Sabadell a les 18.30h
  • Dijous 9 i divendres 10: Visites escolars a l'Arxiu
  • A més, l'AHS participa en el webinar "El patrimoni audiovisual dels arxius" i en l'exposició virtual "Arxius de cine" que inclou documents gràfics del fons del nostre arxiu. Totes dues, són activitats estan incloses en la programació especial organitzada per la Diputació de Barcelona.

Enguany, i sota el lema Busquem exploradors i exploradores d'històries. Descobreix-les!, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) de la Generalitat de Catalunya impulsa la iniciativa de donar a conèixer les històries sorprenents que s’amaguen entre els fons dels arxius i descobrir així el valuós patrimoni documental de Catalunya.



Des de l'Arxiu Històric de Sabadell us expliquem la polèmica al voltant de la fotografia pornogràfica que va esquitxar les galeries de retrats d’estudi de la ciutat el 1904. Voleu saber-ne més?

Storytelling fotografs1904

Si voleu saber-ne més detalls podeu llegir l’article complet i seguir coneixent més històries i més activitats per celebrar la Setmana Internacional dels Arxius!  

 

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell