PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Gimnàs Municipal inicia l’activitat aquest estiu

Acollirà un campus de gimnàstica artística a partir de juny i al setembre començarà un programa d’activitats físiques El Gimnàs Municipal inicia l’activitat aquest estiu

Coincidint amb l’inici de l’estiu, l’entitat que té la cessió de l’equipament municipal, Sabadell Gimnàstic Club, oferirà al juny un campus dedicat principalment a la gimnàstica artística. Aquesta disciplina esportiva serà la principal al voltant de la qual es desenvoluparà l’activitat a l’equipament. Però no serà l’única, ja que l’entitat ha dissenyat un programa d’activitats físiques i classes dirigides que entraran en funcionament aquesta tardor.

L’entitat Sabadell Gimnàstic Club va guanyar el procés obert per l’Ajuntament per a la cessió del gimnàs municipal. La cessió garanteix que a l’equipament es continuï desenvolupant una activitat de caire esportiu i promovent l’esport per a tothom i de base.

Atenció al públic

Des del 7 de juny la instal·lació està oberta per formalitzar matrícules i informar les persones interessades sobre l’esplai d’estiu i sobre les activitats de setembre. L’horari d’atenció serà el següent:

  • · Del 7 al 23 de juny, de 10 a 13h i de 15 a 19h
  • · Del 27 de juny al 29 de Juliol, de 8:30 a 18h
  • · A partir del 29 d’agost, de 8:30 a 21:30h

També es pot consultar tota la informació al web www.sabadellgimnastic.com