PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’activitat comercial de la ciutat surt al carrer aquest cap de setmana

A partir d’avui les propostes dels establiments als carrers es multipliquen L’activitat comercial de la ciutat surt al carrer aquest cap de setmana

D’una banda, a Ca n’Oriac hi haurà dos jornades de botigues al carrer els dies 10 i 11 de juny. Aquest cap de setmana els comerços del barri tornaran a apropar els productes a la ciutadania davant dels seus establiments, amb l'objectiu d'animar les compres i les visites a la zona comercial. Ca n'Oriac Comerç organitza aquesta nova edició i facilitarà que els comerciants de carrers adjacents puguin ubicar a l'avinguda de Matadepera la seva parada.

En una altra zona de la ciutat, concretament al Centre, també hi haurà activitat comercial a l’aire lliure. El dissabte 11 de juny torna a la Rambla una nova edició del mercat de segona mà Flea Market Sabadell, amb una quarantena de parades al carrer. Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s’hi podrà trobar artesania de petit format, llibres, roba i altres objectes de segona mà a bon preu i en bon estat.

I al Mercat Central també hi haurà propostes, en aquesta ocasió pensades per al públic infantil en format de tallers gratuïts. Avui divendres, entre les 6 i les 8 de la tarda, a càrrec de Ninets, ninots, titelles i capgrossos i el proper divendres 17 de juny, en el mateix horari, serà el torn del taller de coets de Sant Joan organitzat per Arca Temàtica.