PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El barri de Can Puiggener celebra una festa popular

Es durà a terme el proper dissabte 18 de juny, al llarg de tot el dia El barri de Can Puiggener celebra una festa popular

La celebració ha estat impulsada per veïns i veïnes del barri a títol individual i per un grup d’entitats, entre les que hi trobem l’Associació de Veïns de Can Puiggener, l’Esplai la Baldufa, l’Associació Esportiva Aristoi, El Coro de la Gent Gran de Sabadell, l’Associació de Dones Africanes de Catalunya, la Fundación Secretariado Gitano, AREDE, l’Associació Sense Fronteres del Vallès i el Casal de la gent gran i l’Espai Jove de Can Puiggener, amb el suport del Programa d’Intervenció Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell.   

Programa

La festa començarà a les 9 h del matí, a la plaça del Primer de Maig, amb una classe dirigida de TBC, una activitat de gimnàstica suau. Mentrestant, al camp de futbol, infants i joves podran gaudir d’un torneig de futbol organitzat per l’Associació Esportiva Aristoi. Quan s’acabi el torneig, tots i totes les participants podran esmorzar per agafar forces i seguir gaudint amb una refrescant festa de l’escuma, a les 12 h del migdia, a la plaça del Primer de Maig.

A la tarda, a la mateixa plaça, a partir de les 16.30 h, començaran els tallers infantils per fer polseres, trenes, manualitats, pinta cares, henna i plantes i hi haurà altres sorpreses. En finalitzar, s’oferirà un berenar popular.

A l’Auditori del Centre Cívic, a les 17 h es podrà gaudir d’un espectacle de cant coral, seguit d’un “Got Talent”, concurs de talents artístics, que es farà a la plaça del Primer de Maig. 

I per acabar s’han programat les actuacions de Gabriela Navarro, Juan Quintana i Ismagk (2LL), artistes sorgits al barri de Can Puiggener, que tancaran aquesta jornada festiva.