PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Estruch programa diversos cursos intensius de circ per aquest estiu

Es faran tallers aeris i formacions d’acrobàcies i equilibris del 27 de juny al 14 de juliol L’Estruch programa diversos cursos intensius de circ per aquest estiu

D’una banda, els dimarts i dijous hi haurà tallers aeris que impartirà la professora Anna Plotnikova. Aquests cursos es basen en el treball del cos enfocat a la pràctica de l’acrobàcia aèria. Les persones participants aprendran tècniques de pujada i baixada, figures clau, caigudes i seqüències. Prèviament, es farà preparació física i de flexibilitat.

D’altra banda, els dilluns i dimecres es duran a terme els tallers d’acrobàcies i equilibris que instruirà Marc Hidalgo. Aquí, s’explicaran tècniques de moviment com saltar, rodar i fer la vertical. Aquesta formació és apte tant per a persones amb nocions d’acrobàcia com per a qui vulgui iniciar-se en l’ús del cos com a eina d’expressió.

Els tallers per a joves de 12 a 16 anys tenen un cost de 45 euros i s’impartiran de 17.15 a 18.45 h. Els cursos per a adults a partir de 18 anys (i 16 anys amb autorització parental) tenen un cost de 60 euros i es duran a terme de 19 a 21 h.

Per rebre més informació i per inscriure’s, cal enviar un email a intensiustubdassaig@gmail.com.