PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació El solar dels gats

Localització i contacte

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,
    • Paraires : L5,L55,F5,
    • Pl. Concòrdia : L1,L2,L3,L8,L10,F1,F2,

Més informació

Els fins de l’Associació són:


- La protecció dels animals i de forma especial dels gats i gates de totes les races i espècies del Solar ubicat al carrer Raimon Casellas, 134 de Sabadell.


- El solar llinda amb el passatge de Rovira i Virgili i el carrer Bernat Metge. Tot l’espai comprès entre aquestes ubicacions es considera espai del Solar.



Per aconseguir les seves finalitats, l’Associació durà a terme les següents activitats:


1. Vetllar per a que no pateixin cap acte de vandalisme, assistir-los i portar-los a un centre veterinari si la gravetat de la malaltia o ferides ho requereix.


2. Impulsar campanyes per l’esterilització per reduir la natalitat i evitar la proliferació descontrolada dels gats del Solar del carrer Raimon Casellas 134.


3. Alimentar als gats i gates d’aquest mateix Solar.


4. Gestionar la colònia de gats i gates del solar situat al carrer Raimon Casellas 134, on es troba l’accés al recinte.


5. El Solar és un espai privat, arribat el cas que s’hagi de desallotjar, l’Associació tindrà dret a ser informada de la nova ubicació on van els gats i les gates i vetllarà per la millor solució pel benestar dels gats i gates de l’espai, convenint amb organismes públics i/o privats per a que els gats i gates del Solar no quedin desemparats.


6. Supervisar i, si és necessari, seguir gestionant, protegint, alimentant i cuidant als gats i gates del Solar, encara que siguin traslladats d’ubicació.



En queda exclòs tot ànim de lucre.