PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Artistes en residència a NauEstruch presenten els seus projectes en una nova jornada de Now 3/21

Francesca Carol Rolla, Neus Masdeu, Urati Lab i Eme Rock participaran en aquesta mostra el 30 de juny Artistes en residència a NauEstruch presenten  els seus projectes en una nova jornada de Now 3/21

La jornada començarà a les 11 del matí amb el taller de llimacs proposat per la Neus Masdeu. Aquest té l’objectiu d’apropar la metodologia de creació de la peça “El desig de ser un llimac” a partir d’una experiència de creació compartida. El taller és a porta oberta, per tant, el públic està convidat a veure des de fora el procés de creació del grup. Més tard es mostraran les conclusions del taller al NOW.

D’altra banda, a les 2 del migdia, Eme Rock proposa una visita al seu taller, on farà una acció relacionada amb el seu treball. Eme Rock és l’artista guanyador del premi Sabadell Obert, de l’última edició Art Emergent de l’Acadèmia de Belles Arts.

A les 5 de la tarda començarà la presentació d’Urati Lab “El sol s’abaixarà hi haurà ordre”. Prenent el títol d’un vers de Joan Brossa, aquest projecte d’investigació s’acosta al món dels somnis de manera artificial, partint de les imatges hipnagògiques del poeta i de l’obra de l’artista i mèdium Josefa Tolrà. Amb l’eina de la realitat virtual com a vehicle, transporta l’espectador a un viatge pel món dels somnis.

A continuació, a les 6 de la tarda, tindrà lloc “Letters from a radical performance art curator”, a càrrec de Francesca Carol Rolla. Es tracta d'una primera recerca immersiva, basada en lectures crítiques, escriptura performativa i intercanvi epistolar, que anirà seguida d'un taller intensiu amb artistes per aprofundir en els significats de la praxi artística. L'última fase del projecte consisteix en una presentació pública i performativa de tot el procés, que inclou la documentació generada i les accions i reflexions emergents.

Finalment, a les 8 del vespre, el grup Frames Percussion, integrat pel resident Miquel Vich, entre d’altres, interpretarà “Drumming”. Del compositor novaiorquès Steve Reich, és una de les obres més importants del minimalisme americà i de la música occidental de la segona meitat del segle XX.