PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El projecte de cultura de proximitat “SBD ON” arriba aquest estiu a diferents barris de la ciutat

Es presenten els programes “Gaudeix als barris!”, que es durà a terme a diferents centres cívics, i “6 Urban Art” en la seva edició d’estiu El projecte de cultura de proximitat “SBD ON” arriba aquest estiu a diferents barris de la ciutat

Gaudeix als barris! Viu l’estiu als centres cívics

Sota el nom de Gaudeix als barris! Viu l’estiu als centres cívics es desplega una proposta cultural i artística que vol dinamitzar els vespres a diferents barris de la ciutat.

Com ha destacat la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, l’objectiu d’aquesta iniciativa és

“apropar la cultura als barris de la ciutat de manera que els seus veïns i veïnes puguin gaudir de la cultura urbana, la música clàssica i els espectacles infantils”.

Música clàssica, màgia, clowns, jazz, rap o dansa són algunes de les propostes que es portaran als patis dels centres cívics de Can Llong, Can Deu i Can Puiggener, la darrera setmana de juny i fins ben entrat el mes de juliol.

Aquesta proposta té com a finalitat fomentar la comunitat i acostar la cultura a tots els barris de la ciutat per atraure nous públics, no només a activitats culturals sinó també a activitats comunitàries i participatives.

Gaudeix als barris! Viu l’estiu als centres cívics es podrà veure i escoltar tots els dimarts, dimecres i dijous, des del 28 de juny fins el 21 de juliol a les 8 de la tarda. Els dimarts al Centre Cívic de Can Llong, els dimecres al Centre Cívic de Can Puiggener i els dijous al Centre Cívic Dr. Josep Maria Plans Molina.

Es tracta, segons Morell, d’una

“aposta de l’Ajuntament per la cultura descentralitzada i accessible per a tothom, a la vegada que es treu el màxim profit als equipaments municipals amb activitats gratuïtes. I no només estan adreçades a les persones que resideixen en aquests punts. També són convidades aquelles que provenen d’altres barris de la ciutat”.

6 Urban Art Edició Estiu

L’estiu al Districte 6 s’omple de tallers per a joves. Aquest mes de juny arrenca el 6 Urban Art Edició Estiu als barris de Campoamor, Espronceda i Les Termes. Una programació de tallers adreçada a joves al voltant de diferents disciplines de cultura urbana que van des de pràctiques esportives fins a expressions artístiques.

El projecte ofereix activitats culturals gratuïtes a les diferents places del Districte 6.

La programació contempla diferents activitats i tallers: sessió oberta de bàsquet, taller de parkour, slackline, graffitis i carioques, danses urbanes, autodefensa i de percussió.

La majoria de sessions estan vinculades a entitats del territori i han estat programades amb una perspectiva comunitària, partint dels interessos dels i les joves. L’objectiu és apropar activitats puntuals d’oci i segons l’interès que mostrin es puguin crear grups estables de cara al curs vinent o vincular-los a propostes que ja s’estan duent a terme al Districte.

Aquesta iniciativa, promoguda pel l’Ajuntament de Sabadell, a través del Programa d’Intervenció Comunitària, compta amb la col·laboració del programa Instituts Oberts, ubicat al IES Ribot i Serra.

Per a més informació:

web.sabadell.cat/participacio