PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La ballarina Cecilia Colacrai comparteix el procés de creació de R.A.V.E, aquest dissabte a l’Estruch

L’espectacle s’estrenarà al Mercat de les Flors els dies 7, 8 i 9 d’octubre La ballarina Cecilia Colacrai comparteix el procés de creació de R.A.V.E, aquest dissabte a l’Estruch

Durant l’espectacle, Colacrai parlarà, mitjançant el moviment del seu cos, sobre la finitud i els esdevenirs de la nostra espècie. Es transformarà una vegada i una altra, portant el seu cos al límit i evocant la primitivitat. Així, l’espectacle indaga, a través del gest, en el nostre instint de preservació.

Cecilia Colacrai

La ballarina, coreògrafa i docent Cecilia Colacrai investiga diferents aspectes de la dansa des del 1997. Membre del Col·lectiu Big Bouncers i del Group LaBolsa, també col·labora amb el coreògraf João Lima. El 2005 va crear la seva primera peça en solitari, “Sola?”, i el 2011 “La incorruptible bellesa de la distància”, amb la col·laboració de les companyies loscorderos i Nats Nus Dansa.

Colacrai ha treballat amb artistes com Thomas Hauert, Joan Català, Jorge Albuerne, Emmanuel Grivet, Toni Mira - Nats Nus, Montse Colomé, Alexis Eupierre, entre d’altres. Actualment, forma part de l'equip docent de l'Institut del Teatre de Barcelona (CSD), de l'escola de teatre físic Moveo i del projecte SUDANSA. Ha format part de la junta directiva de l'APDC i ha estat sòcia dels espais de creació La Visiva i La Caldera.

Més informació