PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Fundació Utopia

Localització i contacte

Horari

de dilluns a divendres de 8 a 15 h

Més informació

Finalitats fundacionals. La Fundació Utopia és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal:


- Col·laborar amb entitats d’iniciativa social i/o sense ànim de lucre públiques o privades amb finalitats de caràcter anàleg.


- Contribuir a que es puguin desplegar totes aquelles accions pròpies o de terceres entitats, que tinguin com a finalitat la millora de la qualitat de vida de les persones que es troben en risc d’exclusió social, incloent a tots els col·lectius.


- Realitzar les accions i/o serveis destinats a aconseguir les finalitats fundacionals directament o bé, a través de l’aliança amb altres entitats.


- Treballar per millorar la qualitat de vida dels pobles, en especial aquells menys afavorits que es troben en vies de desenvolupament, respectuosos de la seva cultura promovent els seus valors culturals i socials d'acord amb la declaració mundial dels Drets Humans.


- Promoure iniciatives d’obtenció de fons per destinar a entitats que treballin amb finalitats anàlogues a les de la Fundació.


- Promoure, acompanyar i desenvolupar processos organitzacionals i d'intervenció social i cultural, de caràcter transformador i democràtic.


- Promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la sensibilitat cap al col·lectiu LGBTIQ+, la perspectiva de gènere i la prevenció de la violència de qualsevol tipus a les accions i projectes que es desenvolupen de manera interna i externa amb les persones treballadores i les persones ateses.


- Promoure actuacions i millores cap a la RSC i la qualitat de la Fundació.


- Fomentar el desenvolupament cultural, en el concepte més ampli de la paraula, pro