PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres per transformar el carrer de Concha Espina en zona de prioritat per a vianants avancen a bon ritme

L’actuació permetrà guanyar 950 m2 d’espai de passeig i estada al sud de la ciutat Les obres per transformar el carrer de Concha Espina en zona de prioritat per a vianants avancen a bon ritme

Tal com ha explicat Gibert,

“la ciutat no s’atura a l’agost i continuem donant forma a diferents projectes arreu de la ciutat, com el del carrer de Concha Espina, que es traduiran en espais públics més amables i més verds i en més qualitat de vida per al conjunt de veïns i veïnes de Sabadell”.

Concretament a Concha Espina el carrer es transformarà en una via de plataforma única. És a dir, que tant la calçada com la vorera es trobaran a un mateix nivell. L’actuació anirà acompanyada d’altres intervencions com el reforç de la il·luminació, la instal·lació de bancs i altres elements de mobiliari urbà. També s’hi plantarà nou arbrat.

Durant el mes d’agost es continua treballant en diferents projectes arreu de la ciutat, entre els quals els parcs del Nord i de les Aigües, la plaça de la Fuensanta o el passeig de la Plaça Major, entre altres.