PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els preus dels títols del transport urbà de Sabadell es rebaixaran entre un 30% i un 50% a partir de setembre

La T-10 costarà un 30% menys i la T-mensual i la T-mensual jove, la meitat Els preus dels títols del transport urbà de Sabadell es rebaixaran entre un 30% i un 50% a partir de setembre
  • T-10 viatges (multipersonal, vàlida per a 10 viatges): 6,15 €
  • T-mensual (vàlida per un nombre il·limitat de viatges en 30 dies): 18,75 €
  • T-mensual jove (vàlida per un nombre il·limitat de viatges en 30 dies): 13,00 €

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldessa i alcalde accidental, Pol Gibert,

“la rebaixa s’aplica en coherència a la reducció de preus impulsada pel Govern d’Espanya al transport públic com una de les mesures per fer front a la inflació i a la situació de crisi. En aquest sentit, la rebaixa del cost dels abonaments i multiviatge esdevindrà un suport per alleugerir la despesa de les famílies, al mateix temps que contribueix a fomentar l’ús del transport públic entre la ciutadania”.

Aquestes noves targetes bonificades es podran adquirir als punts de venda de TUS a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre.

D’altra banda, el bitllet senzill continuarà amb la seva tarifa habitual d’1,60€.

 Validesa dels títols

 Tots els títols bonificats seran vàlids fins al 15 de gener del 2023. A partir d’aquesta data, les T-10 -tant noves com començades- i els abonaments mensuals i mensuals jove sense començar, es podran bescanviar a l’Oficina de Mobilitat. Aquest canvi es podrà fer durant tot l’any 2023.

En cas necessari, s’haurà d’abonar la diferència de preu, i en cas de no haver-hi diferència entre el preu d’adquisició del títol i el nou preu, o si és negativa, es podran bescanviar, sense cap transacció monetària ni compensació.

Títols integrats d’ATM

 L’ATM també aplicarà als títols de transport del Sistema Tarifari Integrat una reducció entre el 30% i el 50% del seu preu. La T-casual tindrà un 30% de descompte, i la T-usual i T-jove un 50% de descompte. La T-familiar, T-grup i T-dia no variaran el seu preu.

La rebaixa dels títols s’aplicarà tant als títols magnètics com als títols amb tecnologia T-mobilitat.