PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es manté oberta la inscripció als cursos del Centre de Formació de Cal Molins i Vapor Llonch per facilitar la inserció laboral i complementar coneixements

Les activitats formatives programades a partir de setembre pertanyen a l’àmbit de la restauració i la tecnologia Es manté oberta la inscripció als cursos del Centre de Formació de Cal Molins i Vapor Llonch per facilitar la inserció laboral i complementar coneixements

Part de les activitats previstes estan adreçades prioritàriament a persones en atur per millorar les seves opcions d’incorporar-se al mercat de treball. Aquest és el cas dels cursos “Gestió d'esdeveniments de màrqueting i comunicació”, “Implantació d'aplicacions web en entorn internet, intranet i extranet”, “Elaboració de materials de màrqueting i comunicació autoeditables” i “Organització i control del pla de mitjans de comunicació”. Es tracta de mòduls formatius que contemplen una formació especialitzada dins del Certificat de Professionalitat.

Alhora també està oberta la preinscripció al curs “Operacions bàsiques de restaurant i bar”, formació que permet obtenir un Certificat de Professionalitat, cosa que pot facilitar l’accés al món laboral de les persones participants. Alhora, inclou un període de pràctiques en empreses, en el qual l’alumnat es podrà familiaritzar amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector escollit. Les pràctiques, a més, faciliten el networking i les persones participants poden tenir més eines i contactes orientats a trobar feina.

Els requisits per participar en aquestes activitats formatives són tenir edat laboral i estar prioritàriament en atur. Tot i així, cada curs pot tenir uns requisits específics, com ara, disposar d’un determinat nivell d’estudis.

Activitats per a persones en actiu

Com a complement d’aquestes activitats, l’Ajuntament de Sabadell també manté un programa formatiu tant per a les persones treballadores que volen millorar les seves competències com per a les empreses que volen que la seva plantilla estigui més especialitzada.

En aquests moments està oberta la inscripció als cursos de “Postres de restaurant” i “Cuina per a celíacs” de 16 i 15 hores respectivament. Les activitats formatives es realitzaran de forma presencial en horari de tarda a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell). Pel que fa a la formació en l’àmbit tecnològic, es manté oberta la inscripció als cursos de “Xarxes Socials” i “Competències digitals”. Cadascuna d’aquestes activats és de 30 hores de durada i també es realitzaran de forma presencial en horari de tarda, en aquest cas en el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Activitats d’elearning i TIC

A més, el Centre de Formació Cal Molins també acumula una llarga experiència en formació en l’àmbit TIC amb un programa adreçat a persones tant en situació d’atur com treballant. En l’actualitat té oberta la inscripció als cursos “Alfabetització digital”, “Aprèn i dissenya amb Canva”, “Tràmits digitals”, “Introducció a la fabricació digital: impressió en 3d” i “Tractament de la informació numèrica (Excel i Calc)”.

D’altra banda, el Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formar-se a distància en qualsevol moment de l’any en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos. És una iniciativa de formació oberta, flexible i a través d’Internet promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Preinscripció oberta durant tot l’any

Per poder participar en aquestes formacions, cal que les persones interessades formalitzin la seva inscripció per mitjà del web vaporllonch.cat. Alhora si necessiten ampliar la informació es poden posar en contacte amb el Centre de Formació de Cal Molins enviant un correu electrònic a formaciovapor@ajsabadell.cat o trucant al telèfon 93 745 32 23.