PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell recupera els concerts de Festa Major

Miki Núñez, Suu, Beth i Flashy Ice Cream, caps de cartell Sabadell recupera els concerts de Festa Major

Els espais públics recuperen les actuacions musicals amb caps de cartell com ara el terrassenc Miki Núñez, Suu, Flashy Ice Cream o Beth. Malgrat que la festa comença oficialment divendres, el dijous (21 h) el programa inclou un dels plats forts de la celebració: el concert del Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac a l’EspaiConcert de l’Eix Macià.

Aquest serà també l’escenari al qual pugi el grup sabadellenc de música urbana Flashy Ice Cream el divendres (23.30 h), i el terrassenc Miki Núñez ho farà dissabte (23.30 h). La cantautora Suu actuarà també a l’escenari de l’Eix Macià diumenge (23.30 h). L’orquestra Hotel Cochambre s’encarregarà de cloure la festa a l’Eix Macià dilluns (22.30 h) amb el seu concert.

Un altre dels punts on s’han organitzat els concerts de Festa Major és la plaça de Sant Roc. La cantant Beth hi actuarà divendres (23 h) i la Banda de Música de Sabadell ho farà dissabte (22 h). Diumenge (22 h) arribarà el torn del flamenc amb el grup D’Kantaka.

Les propostes musicals també s’estenen a la plaça de la Creu Alta cada dia, on tindrà lloc la segona edició del SAM Fest 2022 (Sabadell Acció Musical Festival). Divendres actuaran (20 h a 1 h) Deliri, Cardiax, Les Salavatges, Serpent, Arsenik i Kalaña. Dissabte (19 h a 2 h) actuaran Black Gers, Five, Resurgidos, Zarza, Pedro Parque, El tercer semestre i Surfing Robbers.

Els grups programats diumenge a partir de les 19 h són: Buscando el Duende, Terror Munid, Black Star i Los Rockola. Els concerts de Markus Rives, Insòlit, VDT i Closing posaran punt i final, a partir de les 17 h, a les actuacions musicals de la plaça de Creu Alta, que han organitzat la Coordinadora de Músics de Sabadell, La Llançadora i l’Associació Audiovisual Triple M.