PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Font de Can Rull es consolida com a espai d’activitats familiars i infantils durant la Festa Major

La Font de Can Rull es consolida com a espai d’activitats familiars i infantils durant la Festa Major

A l’espai de Can Rull hi haurà dues propostes musicals ben originals: Versions per a Xics (dissabte 12 h) i Reggae per a Xics (diumenge 12 h), unes apostes per a què infants i famílies gaudeixin de diversos gèneres musicals que inclouen cançons tradicionals i modernes.

I també musical és la proposta que Rah-mon Roma ofereix durant aquesta Festa Major. Els seus espectacles “Cançonetes” i “Supermercat de Joglars” tindran lloc a la Font de Can Rull dissabte a les 11 h i diumenge a les 11 h, respectivament.

Una altra de les propostes que s’oferiran al mateix emplaçament és l’Espai d’Aventura amb rocòdrom, tirolina i circuit d’agilitat. Els infants d’entre 3 i 10 anys poden participar en aquest espai els matins de dissabte i diumenge.

Al mateix recinte de la Font de Can Rull també s’ha previst una zona per als més petits: l’Espai Nadons, un racó pensat per a nadons de fins a 18 mesos i que inclou una zona d’alletament i de canvi de bolquers.

Aquestes són només algunes de les activitats que es proposen al públic familiar, però n’hi ha moltes més. Cal recordar que per als desplaçaments a la Font de Can Rull hi ha un servei gratuït de bus llançadora des del Mercat Central fins al Trenet del Parc Catalunya.

La llançadora circularà els dies 3 i 4 de setembre amb una freqüència de 30 minuts, del Mercat Central fins a la cruïlla d’Andreu Nin amb Lluís Companys. Farà parades a la plaça del Sastre i a la plaça de Catalunya i funcionarà en dos trams horaris: entre les 10.45 i les 14.15 h al matí i de les 17.15 a les 20.45 h a la tarda.