PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Demà s’inicia el termini de sol·licituds per posar parades per la Castanyada

La venda de castanyes i moniatos a la via pública es podrà fer entre el dimecres 26 d’octubre i el dimarts 1 de novembre Demà s’inicia el termini de sol·licituds per posar parades per la Castanyada

Les sol·licituds es poden presentar entre el divendres 2  i el divendres 30 de setembre, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sabadell.

Les autoritzacions estaran exemptes del pagament de taxa per l’ocupació privativa i aprofitament especial del domini públic.

Les parades tindran una amplada màxima de 2 metres i, sempre que sigui possible, s’autoritzaran a l’emplaçament sol·licitat. Les entitats podran demanar com a màxim 2 sol·licituds cada una, tot i que per a cada parada cal presentar una instància.

L’ocupació de la via pública deixarà sempre un espai lliure de 90 cm, com a mínim, per garantir el pas de vianants i ciclistes, tot i que a les vies o trams de gran afluència de vianants aquest espai serà d’1,80 m.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sabadell podrà oferir, si escau, llenya gratuïtament per cremar-la els dies de la festa. Els interessats podran recollir-la al vehicle de l’Agrupació instal·lat al centre de la ciutat.