PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Arrenca la Festa Major 2022, amb l’espectacle inaugural “Pell de paper”

Més de 300 activitats permetran gaudir en família de la música, l’art i la cultura durant 4 dies Arrenca la Festa Major 2022, amb l’espectacle inaugural “Pell de paper”

Aquesta tarda hi haurà propostes de cultura tradicional amb el Seguici en el què hi participen el bestiari i animalari popular. Un recorregut s’inicia a tres quarts de set de la tarda des del Casal Pere Quart i arribarà a la plaça de Sant Roc. En aquest punt és on els Castellers de Sabadell faran l’aixecada de Castells i els Pilars d’inici de festa, a partir de les dos quarts de vuit. Més tard, a les 9 del vespre és el moment del pregó i l’espectacle inaugural “Pell de paper”.

Música al carrer

De propostes musicals també es reparteixen per diversos carrers. Aquest vespre trobarem música en directe als carrers d’Àngel Guimerà, del Mestre Rius, de Sant Pere i de Marià Fortuny. A la plaça de la Creu Alta serà el torn del Sabadell Acció Musical (SAM), que des de les 8 del vespre reunirà diferents estils i artistes.

Al mateix temps, l’EspaiConcert de l’Eix Macià acull el concert de Projecte Flux a partir de les 10 de la nit i tot seguit actuarà Flashy Ice Cream. I l’Estruch també se suma a les propostes musicals, amb el concert de Xavi Vidal a les 11 de la nit. A la mateixa hora, la plaça de Sant Roc acollirà el concert de Beth.

Recomanem seguir els perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials per conèixer les darreres novetats.