PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Festa Major continua aquesta tarda amb la Cercavila, els Versots i les danses tradicionals

Miki Núñez (escenari Eix Macià, 23.30h) la gran atracció musical de la nit La Festa Major continua aquesta tarda amb la Cercavila, els Versots i les danses tradicionals

Els Trabucaires anunciaran (17.45h)  l’inici de la Cercavila de Festa Major, que sortirà a les sis de la tarda de la plaça de la Creu Alta, i passarà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, via de Massagué, carrer de les Valls, plaça del Pi-pi, carrer de Gràcia i plaça de Sant Roc. Serà en aquest punt on el teatre popular trobi el seu espai amb els tradicionals Versots amb el Ball de Diables de Sabadell (20 h).

Dansa tradicional

Aquest matí s’ha programat un taller de dansa tradicional catalana a la plaça de Gabriel Pujol i, a la tarda, l’Eix Macià acollirà un altre taller de danses (17 h). El Ball de la Bola de demà completarà el programa de danses tradicionals. D’altra banda, la plaça del Vallès acollirà una mostra de danses tradicionals d’Andalusia (19h) i del Perú (20h).

Mostra d’arts escèniques

Aquesta tarda continua desenvolupant-se una de les novetats de la festa, l’Enlaire, la Mostra d’Arts Escèniques de Curta Durada. Es tracta d’una programació intensiva que ofereix un seguit de propostes culturals en diferents formats de curta durada. En total seran 21 actuacions escèniques que des d’aquest matí fins a mitjanit tenen lloc a la plaça de Frederic Mompou.

Concert de Miki Núñez

El terrassenc Miki Núñez serà la gran atracció musical d’aquesta nit, a l’escenari de l’Eix Macià, a les 23.30 h. No serà, però, l’única proposta musical: a la plaça de Sant Roc, la Banda de Música de Sabadell (22.00 h) oferirà el seu habitual repertori. A més, a la plaça de la Creu Alta, prosseguirà la segona edició del SAM Fest 2022 (Sabadell Acció Musical Festival). Avui hi haurà concerts des de les 19 h fins a les 2 de la matinada. Hi actuaran Black Gers, Five, Resurgidos, Zarza, Pedro Parque, El tercer semestre i Surfing Robbers.